Blogy

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations

Terapia dotykom

Published on Nov 26, 2022 by Juraj on WordPress

Terapia dotykom

Pre moju manzelku som rad vytvoril webovu stranku pre jej terapeuticku prax.

Táto stránka bola vytvorená vo WordPresse, ktorý je jedným z najpopulárnejších open-source redakčných systémov pre tvorbu webových stránok a blogov. Vďaka svojim mnohým funkciám, pluginom a šablónam sa WordPress stal populárnou platformou pre tvorbu stránok rôzneho typu.

Stránka TerapiaDotykom.sk je vytvorená na základe WordPress šablóny, ktorá bola navrhnutá tak, aby zabezpečila užívateľsky príjemné rozhranie pre návštevníkov. Na domovskej stránke nájdete informácie o službách, ktoré sú na stránke k dispozícii, ako aj o tom, kto je terapeutka a aké ma hodnoty .

Stránka má prehľadné menu, ktoré umožňuje návštevníkom rýchly prístup k rôznym častiam stránky. Ponúka tiež možnosť získania ďalších informácií o terapiách a ich účinkoch. Súčasťou stránky je aj blog, kde terapeuti píšu články a zdieľajú svoje skúsenosti a poznatky o terapiách založených na dotyku.

Jednou z výhod WordPressu je jeho jednoduché ovládanie, ktoré umožňuje správcovi stránky ľahko aktualizovať obsah a pridávať nové články. Stránka TerapiaDotykom.sk je vytvorená s využitím moderných technológií, ako je responzívny dizajn, čo znamená, že sa prispôsobuje veľkosti zariadenia, na ktorom je zobrazená.

Celkovo je stránka TerapiaDotykom.sk dobre navrhnutá a ponúka užívateľom prehľadný a intuitívny zážitok pri prehliadaní obsahu. Vďaka svojmu jednoduchému ovládaniu a modernému dizajnu je táto stránka príkladom úspešne vytvorenej webovej stránky v WordPress.

Ostatné články

Sociálna sieť budúcnosti má 23 rokov

Sociálna sieť budúcnosti má 23 rokov

Už nejaký čas vidíme úpadok Facebooku aj Twitteru. MySpace si mladí ľudia ani len nepamätajú že existoval, pričom mal svojho času takú dominanciu že bolo otázkou či nezískal monopol na...

Otvoriť
Jekyll vs WordPress

Jekyll vs WordPress

Svet webových stránok sa neustále mení a vyvíja a s ním sa menia aj požiadavky používateľov a vývojárov. V minulosti bola najpopulárnejšou platformou pre vytváranie webových stránok WordPress. Avšak, s...

Otvoriť